søndag den 8. september 2013

5 simple slanketips, der virker

Kunne det ikke være rart, hvis du havde en samling virkelig gode råd, der bare virker, når det kommer til vægttab? Frygt ej, for her kommer 5 meget simple råd, som du allerede i dag kan begynde med at bruge, hvis du gerne vil tabe dig.

1. Drik vand
Hvis sulten melder sig, så drik et glas vand. Det mætter i et stykke tid. Du kan selvfølgelig ikke blive ved med dette, for på et tidspunkt bliver du nødt til at spise, men det kan holde sulten væk i et stykke tid. Husk også at drikke et stort glas vand lige inden et måltid. På den måde bliver du hurtigere mæt og kan dermed undgå at spise for meget.

2. Spis chili
Chili skulle efter sigende hjælpe på forbrændingen. Om dette er falsk eller sandt har jeg ikke kunnet finde dokumentation på, men det skader da i hvert fald ikke at prøve, med mindre du selvfølgelig slet ikke kan tåle stærke sager. Chili har det med at give anledning til at drikke vand, og hvis du drikker godt med vand, stiller du sulten.

3. Sov godt
Dårlig søvn har noget at sige i forhold til sultregulering og dermed også vægttab. Du kan godt risikere at ville spise mere, end du bør, hvis du ikke sørger for at få ordentlig søvn. Søvn er i det hele taget godt, og en god nats søvn hjælper på humøret, psyken og det hele.


4. Styrketræning
Det er et faktum, at jo mere muskelmasse, du har, jo mere forbrænder du. Forsøg at kombinere dit vægttabsforløb med styrketræning. På den måde kan du forbrænde mere fedt og samtidig tage muskelmasse på. Pas dog i så fald på med at kigge for meget på vægten, for muskler vejer mere end fedt. Styrketræner du samtidig med at du taber fedt, bør du altså hellere kigge på, hvordan din krop ser ud i stedet for at holde øje med vægten.

5. Dyrk motion
Ja den her siger sig selv, men vent lidt. Motion har faktisk meget lidt at sige i forhold til vægttab. Du skal virkelig dyrke meget for at tabe meget, men motion er bare så godt på alle mulige andre fronter, og det er derfor, jeg vil anbefale det. Du tager dig selvfølgelig, men motion udgår måske blot 10-20 % af et vægttab, hvis du altså spiser helt rigtig i henhold til at tabe dig maksimalt. Men motion motiverer dig til at leve sundere, du får det bedre, bliver glader, taber dig endnu hurtigere, og på den måde er det en kæmpe motivationsfaktor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar